Titel

Rulmenti, tehnica liniara, curele, etansari, organe de asamblare

Compania nostra are ca obiect de activitate comertul cu o gama diversificata de rulmenti, scule de montare-demontare rulmenti, accesorii, lubrefianti, curele, simeringuri si suruburi.

Infiintata in anul 2003 si localizati in Medias (judetul Sibiu), Targu Mures (judetul Mures) si in Sibiu (judetul Sibiu) avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra ofera servicii de mentenanta industriala, reparatii utilaje si livreaza componente pentru intretinere industriala si reparatii. Pentru a oferi o calitate maxima in privinta satisfacerii cerintelor clientilor si partenerilor sai, Herasib s.r.l. este certificata din 2012 conform standardului ISO 9001/2008.


Pentru mai multe informatii accesati Catalogul online SCHAEFFLER


Medias Scaeffler

Rulmenti FAG   INA

Pentru Date tehnice va rugam accesati catalogul online al companiei Schaeffler

Catalog

Curele Continental Contitech

Gasiti si mai repede ceea ce doriti - cu optiunea "Cautare produs" pe site-ul global ContiTech

Catalog

Organe de asamlare Ferdinand Gross

Cautati din catalog produsul de care aveti nevoie sau sa aflati date tehnice

Catalog

Gama de produse oferite sunt : rulmenti , rulmenti cu ace , rulmenti cu role , axe si ghidaje , sisteme lineare , adezivi , insonorizanti, sprayuri tehnice, lubrifianti speciali, antigripanti, detergenti industriali, etansari, scule speciale pentru montare si demontare rulmenti, curele trapezoidale, curele dintate, curele late,benzi transportoare, curele speciale, benzi transportoare, lanturi, cuplaje elastice, fulii, roti lant, roti si role industriale, materiale abrazive, discuri taiere si polizare, benzi abrazive, scule de mana, aparate de masura si control, lubrifianti industriale, produse speciale de intretinere pentru industria alimentara si farmaceutica, motoare electrice, sisteme de lubrifiere centralizata, etc.Rulmenti contrafacuti