Definiţii

Termenii "heraindustrial.ro", "site-ul", "S.C. Herasib S.R.L.", "noi", reprezintă firma S.C. Herasib S.R.L. şi serviciile sale oferite prin site-ul heraindustrial.ro. S.C. Herasib S.R.L. are sediul principal în Mediaş, str. Valea Adâncă nr.39, şi este înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J32/531/23.04.2003, cod fiscal RO 15399423, capital social 200 RON.
Prin termenii "Utilizatorul" şi "Clientul" înţelegem toate persoanele fizice şi/sau juridice care accesează site-ul heraindustrial.ro, indiferent de motiv.
Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni şi condiţii" sunt folosiţi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea acordului de utilizare

Serviciile şi conţinutul heraindustrial.ro vă sunt oferite condiţionat de acceptarea dumneavoastră fără nici o modificare a condiţiilor din prezentul acord. Dacă nu acceptaţi termenii şi condiţiile statuate în acest document, nu folosiţi site-ul heraindustrial.ro şi serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea siteului, indicaţi că acceptaţi să respectaţi "Termenii şi Condiţiile" noastre. S.C. Herasib S.R.L. poate revizui acest document oricând, prin acutalizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitaţi această pagină periodic pentru a citi "Termenii şi Condiţiile" deoarece acest document vă obligă legal. Folosirea în continuare a serviciilor site-ului S.C. Herasib S.R.L. reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului acord.

Obligaţii la înregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul heraindustrial.ro, vă obligaţi să:
1) furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră aşa cum este cerut de formularul contact al site-ului şi
2) menţineţi şi înnoiţi, atunci când situaţia o cere, datele pentru a fi adevărate, exacte şi complete. Dacă veţi furniza informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. Herasib S.R.L. are dreptul să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului heraindustrial.ro.

Utilizarea materialelor/ Drepturi de autor (copyright)

Conţinutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum şi alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Întregul material este proprietatea S.C. Herasib S.R.L. Compilaţia (adică adunarea şi rearanjarea) conţinutului acestui site web este dreptul exclusiv a S.C. Herasib S.R.L., drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o incălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveţi permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale.
Pe serverele care aparţin sau care sunt închiriate de către S.C. Herasib S.R.L. accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare şi/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legislaţiei române în vigoare.

Proprietatea materialelor şi informaţiilor introduse pe site-ul heraindustrial.ro

S.C. Herasib S.R.L. nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizaţi companiei (inclusiv observaţiile şi sugestiile) sau pe care le postaţi. Totuşi, transmitând aceste materiale, dumneavoastră sunteţi de acord să acordaţi S.C. Herasib S.R.L permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice şi să traducă; de a menţiona numele dumneavoastră în legătură cu o comandă efectuată sau un comentariu.
Nu se vor pretinde şi nici acorda nici un fel de compensaţii pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus. Compania nu are obligaţia de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dumneavoastră; compania are de asemenea dreptul să şteargă materialul dumneavoastră în orice moment şi fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.

Comunicări electronice

Prin accesarea site-ului heraindustrial.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate heraindustrial.ro, comunicarea se realizează în sistem electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la heraindustrial.ro în modalitate electronica, incluzând şi comunicări prin e-mail sau prin anunţuri pe site.

Plata produselor

Pentru a achita contravaloarea produselor aveţi la dispoziţie 2 modalităţi de plată:
- la livrare (ramburs): pentru cei care au ales modalitatea de plată în numerar la livrare, plata se va efectua direct angajatului Postei Romane care va aduce comanda.
- transfer bancar: in cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi prin email o factura proforma pentru efectuarea platii. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail sau fax. In momentul primirii confirmarii un operator va va contacta pentru stabilirea datei de livrare.

Responsabilităţi privind produsele

heraindustrial.ro nu garantează că descrierea produselor, pozele sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet.
heraindustrial.ro nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi facută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site, produse pentru care heraindustrial.ro nu oferă nici o garanţie, expresă sau implicită. heraindustrial.ro nu garantează şi nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziţionate nu corespund scopului pentru care au fost achiziţionate.
Produsele (atunci când este cazul) sunt însoţite de certificate de garanţie ale producătorilor. heraindustrial.ro nu va putea fi facută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştinţa heraindustrial.ro în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluţionare.

Limitări ale responsabilităţii

Heraindustrial.ro nu va fi facută responsabilă şi nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcţionarea site-ului, informaţiile sau conţinutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. heraindustrial.ro nu oferă nici un fel de garanţie pentru produsele comercializate pe site. heraindustrial.ro nu va fi făcută responsabilă pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Politica de preţuri

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA.
heraindustrial.ro va putea desfăşura orice campanie promoţională referitor la produsele afişate pe site, promoţii ale căror condiţii vor fi stabilite în întregime de către heraindustrial.ro.

Generalităţi

Dacă vreo prevedere din acest capitol "Termeni şi condiţii" este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni şi condiţii", acestea rămânând în vigoare. Aceşti "Termeni şi condiţii" constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră şi S.C. Herasib S.R.L. în privinţa utilizării site-ului heraindustrial.ro. Aceste condiţii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteţi citi cea mai recenta versiune a acestor condiţii oricând, accesând această pagină.
Prezentul acord constituie unica convenţie dintre dumneavoastră şi S.C. Herasib S.R.L. si reglementeaza folosirea de către dumneavoastra a serviciilor site-ului baterieauditiva.ro impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si S.C. Herasib S.R.L. sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii S.C. Herasib S.R.L. sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si S.C. Herasib S.R.L. vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Returnarea produselor

În cazul în care nu sunteţi mulţumit de produsul achiziţionat, îl puteţi returna în termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu condiţiile de vânzare de pe factură.
Renunţarea la cumpărare în termen de 14 zile este valabilă doar pentru produsele livrate prin curier. Comenzile care sunt ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastră direct la clienţi prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comerţ la distanţă, întrucât pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal, ca şi corespunzătoare cu scopul şi nevoile clientului.
Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat de SC Herasib SRL sau la sediul firmei. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). În cazul în care aţi achiziţionat mai multe produse de acelaşi fel, nu puteţi returna decât un singur produs desigilat, iar restul trebuie să fie sigilate. Produsele returnate trebuie să fie însoţite de o copie a facturii de achiziţie. În cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de către cumpărător şi vor fi scăzute din valoarea ce trebuie returnată cumpărătorului. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse de pe site-ul www.baterieauditiva.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Important

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, şocuri electrice, accesorii lipsă, certificat de garanţie lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situaţia unor abuzuri (returnări repetate).
Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau dacă clientul a expediat produsul fără a ne anunta inainte sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decât cel agreat, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.

Litigiile apărute între utilizatorii acestui site şi SC Herasib SRL se rezolvă pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată româneşti.

Meniu